Skønhed/mode

En lille men betydelig hårforvandling

Jeg har været en tur i frisørstolen til en gang hårtoning, og sikke en vild forskel det kan gøre! Jeg syntes, mit hår var ved at få et lidt for varmt, nærmest gulligt skær, og derfor trængte det til en kærlig opfriskning. Samtidig er jeg ved at få en rimelig stor udgroning, hvilket jo er uundgåeligt, når man får lavet lyse reflekser i et naturligt mørkt hår. Men jeg var ved at være træt af, at den varme tone i længderne stod i så stor kontrast til min mørke udgroning på toppen, så derfor var det også meningen at toningen skulle afhjælpe dette. Selve udgroningen er der stadig, men de to farver blender bedre sammen nu.

Da hårfarvning jo altid slider på håret, og da mit hår i forvejen var ved at meget tørt pga. årstiden, så valgte jeg også at få en intensiv hårkur i forbindelse med behandlingen. Det var tydeligt at mærke på håret efterfølgende, at hårkuren er trængt godt ind i mit hår og har gjort det både blødere og mere glansfuldt at se på.

Jeg bliver klippet og farvet hos Salon Jyderne (ikke reklame, bare en varm anbefaling herfra, hvis du er fra egnen). Det er to søde og dygtige piger, der driver den. Jeg er simpelthen så glad for at have fundet en frisør, hvor jeg bare føler mig i trygge hænder hver gang.

I videoen herunder kan I se før og efter klip fra min behandling:

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *