Om mig

Mit navn er Louise, jeg er 30 år og bosat i Sydvestjylland, hvor jeg bor med min dejlige kæreste Niller og vores 2 piger Lærke (hans datter fra et tidligere forhold, som vi har på 1/2 tid) og vores fælles datter Ellie. Til dagligt læser jeg til sygeplejerske på UC Syd i Esbjerg.

Denne blog udspringer først og fremmest af min passion for at hjælpe og inspirere andre. Her deler jeg alt fra skønhedstips og madopskrifter til råd om, hvordan du får et sundt og nærende forhold til dig selv – inderst til yderst.

Da jeg startede bloggen for snart 10 år siden (puha, er det virkelig så mange år!!??), kæmpede jeg stadig for at komme ud af den altødelæggende spiseforstyrrelse, der styrede det meste af min ungdom og mit liv i årene fra jeg var 14-24, og som det endelig lykkedes mig at slippe ud af på egen hånd for 4 år siden – efter utallige tilbagefald og mislykkede forsøg på behandling i både privat og offentlig regi.

I dag handler min blog om meget mere og andet end spiseforstyrrelse og recovery (læs mere om bloggens udvikling gennem årene her), men mit syn på sundhed og livet generelt bærer især præg af den kamp, jeg har været igennem for at nå frem til en accept af min egen krop og person i al almindelighed. Nogle af de redskaber og den erfaring, jeg har erhvervet mig i forbindelse med denne kamp, deler jeg gerne ud af i nogle af de lidt længere og mere personlige indlæg, som fx dette). Men ellers vil du på min blog finde et godt mix af indhold fra alt inden for emner som uddannelse, kærlighed, parforhold og livet som mor til indlæg om anbefalelsesværdige (og ikke anbefalelsesværdige) produkter inden for mode, makeup, hud og hår.

Min allervigtigste ambition med bloggen er at bruge mine egne erfaringer til at være og gøre noget positivt for andre og hvem ved, måske endda inspirere nogen til at være den bedste version af sig selv – både indeni og udenpå.

Jeg håber, du har lyst til at læse med♡

Jeg har også en YouTube kanal, der fungerer som et godt supplement til det skrevne indhold på bloggen, og jeg nyder især at lave vlogs med små betydningsfulde glimt fra hverdagen.

Kontakt: louisesophias@outlook.com