Hverdagsliv,  Livet som mor

Barselsvlog og haul

Det er efterhånden længe siden jeg sidst har vlogget, men det er bestemt noget, jeg gerne vil gøre mere af. Og nu hvor Ellie er startet i dagpleje (det gjorde hun 1. oktober), har det givet mig mere overskud og tid til at genoptage nogle af de ting, som ellers har haltet lidt bagefter under min barsel (hvilket nok kan fornemmes på hyppigheden af mine indlæg). Det er sindssygt dejligt at have tid til at skrive en masse, og jeg nyder det virkelig, men film kan også bare noget helt særligt. Jeg synes, det er vildt hyggeligt at sidde og klippe vlogs sammen, og så er det nogle rare minder at have. Videoerne giver jo et ret tydeligt indblik i den hverdag, vi lever, og det kan ikke helt dokumenteres på samme måde på skrift.

Jeg begyndte at filme nedenstående vlog i starten af september, men pga. manglende tid har jeg simpelthen ikke fået klippet den sammen før nu, men nu er den her, og du er velkommen til at se den via vinduet nedenfor, og ellers kan du også hoppe direkte ind på min kanal her og se den sammen med resten af min videosamling. Jeg kan desuden afsløre, at jeg lige pt. er i gang med at vlogge om Ellies første tid i dagplejen, som jeg glæder mig til at udgive snart.

Links til tøjet i videoen:

6-pak bodyer med stropper

2-pak natsæt ensfarvet

2-pak natsæt med Bambi

5-pak strømper

♡Jeg kunne ikke finde det sidste sæt med bambimotiv, men jeg har fundet dette med bjørnemotiv i brunt, som minder lidt om det

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *