Hverdagsliv,  Personlig udvikling,  Spiseforstyrrelse/recovery

Mit semester i USA reddede mit liv

Forleden sad jeg og kiggede gamle billeder igennem på min computer, og jeg faldt over mappen med billeder fra efteråret 2012. Her tilbragte jeg et semester som studerende på Southeast Missouri State University i USA. Det var en fantastisk, udfordrende og spændende oplevelse, som jeg ALDRIG vil glemme.

Overordnet set havde jeg den vildeste oplevelse i mit liv. Jeg mødte nogle helt fantastiske mennesker og fik lov at opleve og være en del af den amerikanske kultur. USA vil altid have en helt særlig plads i mit hjerte og jeg håber INDERLIGT, at jeg en dag får lov at plante mine fødder på amerikansk jord igen.

Jeg bliver virkelig helt rørt, når jeg sidder og kigger tilbage på disse fantastiske minder fra min tid i USA. Jeg har mange gange tænkt på, hvad der ville være sket, hvis ikke jeg var taget af sted. Hvordan mit liv nu ville have set ud i dag. Ærligt, så tror jeg ikke jeg ville have været det samme sted i mit liv. Godt nok var jeg stadig syg af spiseforstyrrelsen både før og under min tur, men den succes jeg oplevede, det sociale sammenhold og det enorme selvtillidsboost jeg fik af at klare mig på egen hånd et helt fremmed sted, ændrede noget i mig.

Nogen gange tænker jeg virkelig, at turen reddede mit liv. Den gav mig lysten til at kæmpe tilbage, gav mig noget at kæmpe for. Jeg indså, at der var så mange fantasiske ting, jeg kunne, hvis bare jeg undlod at holde mig tilbage af min egen indre usikkerhed. Jeg tænker stadig tilbage på tiden derovre som noget af det mest grænseoverskridende, jeg har gjort, og samtidig var det nok den lykkeligste tid i mit liv.

Jeg vil virkelig råde andre til, at hvis I går med en eller anden drøm, som I virkelig bare brænder for, så skal I dælme kæmpe for at få den i opfyldelse! Og hvis I får chancen, så spring ud i det, uanset hvor nervepirrende det end er. Jeg vil i hvert fald aldrig nogensinde fortryde mit valg om at tage til USA. Selv om jeg flere gange var tæt på at bryde sammen, pakke kufferten og rejse hjem, valgte jeg at blive. Og se lige, hvilken udvikling, jeg gennemgik, og hvilke oplevelser, jeg endte med at få med hjem i bagagen! Så please, gør jer selv den tjeneste! Hvem ved, måske vil det ændre jeres liv. I mindste fald vil det sikkert give jer lidt mere tro på jer selv, og hvad I kan udrette!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *