Skønhed/mode

ZARA favoritter♡

Det er jo bestemt ingen hemmelighed, at jeg er og bliver VILD med tøj og accessories fra Zara. De gør det altså bare hamrende godt, og priserne er altid rimelige og overkommelige. Jeg har for nyligt været et kig forbi hjemmesiden, og som altid faldt jeg over nogle ganske yndige items, som jeg VIRKELIG gerne vil have fingrene i. Derfor vil flere af dem nok også været at finde på ønskelisten til min fødselsdag næste måned.

Jeg er især helt fortryllet over den mønstrede sort/hvide kjole og den rosafarvede top med bindedetalje. Et par klassiske sorte overknee-støvler er bestemt heller aldrig til at gå fejl af, og det ser hamrede godt ud til efteråret med fx et par strømperbukser og en lang strik. Det samme gælder den fine lyse rosa frakke – den vil være perfekt her til efteråret med et dejligt stort tørklæde til.

De sølvfarvede stilletter i vinyl har jeg haft øjne på i længe, men pga. min i forvejen temmelig imponerende skogarderobe, har jeg ikke helt følt, jeg kunne tillade mig at købe et par nye. Men eftersom jeg endnu ikke har fået dem ud af hovedet, kan jeg jo altid putte dem på ønskelisten og håbe på, at der findes en barmhjertig sjæl, som har lyst til at forære mig et par nye stilletter til samlingen, i str. 38 tak;-)

Palliet-kjolen er også bare alt for fin, og jeg forestiller mig, at den vil være den perfekte nytårskjole. Dog er det nok ikke lige den slags, jeg skal stile efter at påføre mig som højgravid i december måned, men man har vel lov at leve i fantasien. Sidst men ikke mindst er der den lækre lilla oversize sweater og den sorte polkaprikke skuldertaske, som begge udstråler lige præcis dét, jeg godt kan li’: simpelt men alligevel med et twist af farve eller detalje.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *