Job/uddannelse,  Personlig udvikling,  Træning og sundhed

Sådan står det til

18721010_10155498575410209_712193247_o

Som I måske har bemærket, poster jeg ofte herinde for tiden, og det skyldes faktisk, at det står rigtig godt til. Jeg har fået mere overskud i hverdagen til at fokusere på de ting, der hjælper mig og gør mig glad, såsom at træne og skrive. Og så har det hjulpet mig rigtig meget, at jeg ikke længere har et ansvar i forbindelse med et job, jeg skal tilbage til, men at jeg simpelthen kan fokusere 100% på at komme ovenpå og finde ud af, hvad det er jeg VIRKELIG vil med mit liv.

Faktisk synes jeg lige nu, at dagene flyver afsted, hvilket man ellers ikke skulle tro, når man går sygemeldt. Jeg synes virkelig, jeg er blevet god til at planlægge dagene, sådan så jeg har en passende mængde aktiviteter at give mig til. Desuden er der jo faktisk en hel masse praktiske ting, jeg skal deltage i i forbindelse med min sygemelding, så der er bestemt ingen fare for, at jeg går i stå.

Sidst men ikke mindst har jeg bloggen, som simpelthen betyder ALT for mig lige nu. Dét at kunne sætte mig ned og skrive om mine tanker og engagere mig i noget, der virkelig har min interesse, betyder jo nærmest, at jeg helt glemmer alt det svære. Jeg har aldrig nogensinde fortrudt valget om at starte bloggen og dele ud af de ting i mit liv, som for mange er belagt af tabu og tys-tys. Det er en hjælp for mig at vide, at jeg kan være med til at nedbryde de tabuer, der er omkring det at kæmpe med sit indre, som jo er noget vi alle på et eller flere tidspunkter i vores liv bliver berørt af.

Så tak til bloggen og ikke mindst tak til JER, der læser med og støtter mig igennem denne tid

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *