Livet som mor

Her er mavsen♡

I mit seneste indlæg afslørede jeg den glædelige nyhed om min graviditet. Det er nu ved at være 2 måneder siden… Og som billedet nok med al tydelighed viser, ja så er der sket en del med mavsen siden da. Den vokser med rekordfart for tiden. Jeg er efterhånden vokset ud af alle mine bukser, og jeg ville da lyve, hvis jeg påstod, at det ikke generer mig det mindste. For selvfølgelig er det hårdt at se kiloene trænge sig på – særligt når man hele sit liv har tilhørt den slanke ende af skalaen og i en mangeårig periode ligefrem været undervægtig.

MEN… når det så er sagt, så ELSKER jeg samtidig, hvad den voksende mave indeholder. Jeg er så umådelig stolt af den lille pige, der gemmer sig under maveskindet, og jeg VED allerede nu, at hun bliver helt vidunderlig og uimodståelig. Hun er tilmed nået en størrelse, hvor jeg rent faktisk kan mærke, hvordan hun hver dag ligger og tumler rundt derinde, og følelsen er ubeskriveligt forunderlig og vidunderlig på samme tid. Det er ikke til at tro, at der rent faktisk gror et andet menneske inden i mig. Og så oven i købet et menneske, som er en kombination af mig og den mand, jeg elsker og ønsker at dele mit liv med. Jeg kan på ingen måde forestille mig, hvordan hun IKKE kan gå hen og være det sødeste og dejligste i hele verden♡

Ja, nu bliver det sgu lidt sukkersødt det hele. Men det skal der bestemt også være plads til! For nu er realiteten jo også, at jeg altså ER ovenud lykkelig ved tanken om, hvad der venter mig og N om 3,5  måned, når vores lille pige kommer til verden. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det også kommer til at blive hårdt, men med den kærlighed jeg allerede har for N, og den enorme tilknytning, jeg føler til bebsen indeni, er jeg ganske overbevist om, at jeg vil kæmpe med alt, hvad jeg har, for at få vores liv sammen til at fungere på bedste vis. Jeg kan ikke forestille mig noget andet, som kan være mere værd at kæmpe for.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *