Hverdagsliv,  Personlig udvikling

10 ting der gør mig glad for tiden

♡At være flyttet sammen med min kæreste. Jeg havde troet, det ville føles meget mere “belastende” i starten, fordi jeg jo i lang tid har været vant til at bo alene, og det er oven i købet første gang nogensinde, at jeg bor sammen med en kæreste. Men det har bare SLET ikke været et problem. Jeg NYDER at bo sammen med ham, og de få bitte små konflikter, der har været (mest pga mit sensitive sind), har vi tacklet på en god og hensigtsmæssig måde. Vi er generelt ret gode til at tale om tingene, og det håber jeg, vi vil blive ved med.

♡Min kæreste generelt… Jeg troede fejlagtigt, at når forelskelsens langsomt fadede ud, så ville det hele føles lidt mere trist, og man ville skulle kæmpe endnu mere for at få gnisten til at vare ved. Men jeg bliver nærmest bare gladere og gladere for ham, for hver dag der går. Han er skide dejlig, og den følelse jeg har nu, føles faktisk endnu dejligere end selve forelskelsen.

♡Jeg er startet op på sygeplejerske-studiet, og selvom det er mega udfordrende allerede, og jeg føler mig en smule overvældet over alle de nye indtryk, så er min fornemmelse indeni god. Nervøsiteten, som jeg mærker, er positiv, og jeg tror, jeg kan bruge den som en stor drivkraft til at få en rigtig god og positiv opstart på uddannelsen.

♡Apropos studiestart føler jeg, at alle folk i klassen lader til at være utrolig åbensindede og imødekommende. Og det er bare SÅ vigtigt for studiemiljøet! Så dét er jeg også VIRKELIG glad for!

♡Min behandler i psykiatrien. Det er faktisk første gang i min tid i det offentlige behandlingssystem, at jeg føler, jeg bliver oprigtigt FORSTÅET og får lige præcis den hjælp og støtte, jeg har brug for.

♡Min familie og mine veninder: Ud over min dejlige kæreste er jeg sindssygt taknemmelig for at have min vidunderlige familie og veninder, som også støtter mig og er der for mig altid.

♡Det er fredag… Og jeg går derfor på min første weekend siden studiestart. Yaaay, følelsen af weekend har jeg godt nok savnet! For det er altså bare ikke det samme, når man har gået sygemeldt i 1,5 år. Nu kan jeg oprigtigt gå på weekend med visheden om, at jeg har præsteret noget i løbet af ugen og føle mig fortjent til 2 morgener uden vækkeur og 2 dage, hvor jeg kan slappe af nyde kvalitetstid med min familie og dejlige kæreste. Godt nok har jeg også en del læsning for til i næste uge, men jeg glæder mig til at kunne krybe ind under et tæppe på sofaen med en kop chai latte og hygge lidt om det.

♡Mmmmmh. Chai latte. Det er en anden af de ting, der gør mig glad for tiden. Okay, måske ikke direkte… Men chai latte er selvforkælelse og nydelse for mig – og dét gør mig glad. Jeg elsker især den krydrede udgave fra Fredsted. Og så med en kæmpe lækker cookie til er det lige prikken over i’et.

♡Nye sko. Jeg har anskaffet mig hele 2 par af slagsens (et par sneakers og et par støvler), og jeg har lige fået besked fra min kæreste om, at det ene par er ankommet med posten i dag. Så nu glæder jeg mig ekstra meget til at komme hjem.

♡Min indstilling til tingene. Det lyder muligvis lidt selvfedt at sige, men jeg er faktisk oprigtigt talt stolt af måden, jeg tackler de mange udfordringer, jeg møder for tiden. Jeg afviger ikke fra dem, jeg tackler dem head-on og tør også godt opsøge hjælp, når der er brug for det. For jeg vil da også langt hellere få hjælp til at klare tingene, end jeg vil ende med at overbelaste mig selv (hvilket min erfaring desværre viser, at jeg har været temmelig god til). Men jeg er ved at  lære, at dét at få hjælp fra andre er der ingen skam i… i mange tilfælde kan det faktisk være en stor styrke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *