Kærlighed/parforhold

Første fødselsdag for ham

I dag har min dejlige kæreste fødselsdag, så han er blevet fejret det meste af dagen. Jeg overraskede ham med et fint pyntet morgenbord tidligt i morges. Jeg stod op kl. 5.40 for at nå det hele; jeg fik pyntet op, fundet gaver frem og lavede en portion lækre pandekager til morgenmad.

Han blev som håbet rigtig glad for overraskelsen. Jeg nåede desværre ikke selv at sidde med ved morgenbordet, men måtte i stedet overlade hyggen til ham og hans datter. Derefter tog jeg i skole, og det passede lige med, at jeg nåede hjem til kl. 15, hvor vi havde inviteret gæster til kage og kaffe og senere aftensmad.

Jeg havde gjort utrolig meget ud af dagen i forhold til, hvad jeg nogensinde tidligere har gjort for nogen. Men jeg kunne bare slet ikke lade være… Jeg havde lyst til at forkæle ham så meget, jeg overhovedet kunne. Det er trods alt den første fødselsdag, vi fejrer sammen, og jeg ville gerne gøre noget særligt ud af det. Og at se hvor overrasket han blev i morges, gjorde det hele værd♡

Det har været en super hyggelig dag… Men jeg er også træt nu. Efter 2 dage med introduktion på studiet er mit hoved nærmest ved at eksplodere af nye indtryk. Jeg er træt på en måde, som jeg ikke har været længe. Men trods min ekstreme træthed føles det godt at være startet op. Lige nu har vi mest bare introduktion, men fra på fredag af begynder den “rigtige” undervisning, og det glæder jeg mig til.

Nu vil jeg lægge computeren fra mig og nyde resten af dagen med min dejlige kæreste på hans fødselsdag. Jeg håber også, du nyder din tirsdag aften♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *