Job/uddannelse,  Kærlighed/parforhold,  Personlig udvikling

Tid til forandringer

I sidste indlæg løftede jeg sløret for, at jeg efter sommerferien har søgt ind på sygeplejerskestudiet, hvilket er en HELT ny retning og på en måde dermed også en ny start for mig. Men ud over dette sker der faktisk også en masse andre nye og spændende ting i mit liv for tiden…

Efter at have datet min nuværende kæreste i lidt mere end et halvt år blev jeg for nyligt introduceret for en stor del af hans familie og herunder vigtigst af alt (og mest nervepirrende) hans 6-årige datter. Heldigvis er det gået ud over alles forventinger, og jeg havde mildest talt ikke turde HÅBE på, det ville gå bare nær så godt, som det er gået.

At skulle møde en kærestes barn er ikke en sitation, jeg har prøvet at stå i før, så selvfølgelig var jeg super nervøs for, hvordan hun ville reagere på at møde mig. Men at det ligefrem skulle vise sig at gå SÅ godt er en KÆMPE overraskelse (og lettelse), og jeg er simpelthen så taknemmelig og rørt over, at hun har taget så godt imod mig.

Der sker derfor nogle utrolig spændende ting i mit liv lige nu, og jeg kan også godt mærke, at det har krævet ekstra meget af min tid og mit overskud. Af samme grund står bloggen også lidt stille for tiden… ikke grundet manglende lyst men simpelthen fordi der sker så meget. Og det er jo på én måde utrolig positivt, meeen jeg savner nu også bloggen, og jeg har da også en masse lækkert indhold planlagt til den kommende tid.

Med alle de nye,  spændende ting, der sker i mit liv lige for tiden synes jeg også, det passede godt med en lille forandring på udseende-fronten, så i forrige uge var jeg et smut forbi frisøren og fik klippet en god del af længden. Jeg er super glad for denne halv-lange længde og elsker den ekstra  volume, det har givet. Kan I lide det?

Jeg håber, I har det pisse dejligt derude og nyder det fantastiske solrige vejr. Kærlige tanker fra Louise♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *