Skønhed/mode

Et fantastisk hudplejeprodukt

ee80323f-3ae6-4955-8598-2fd1f40b70b6

Efter at have læst utallige højt-rosende anmeldelser fra brugere og lang tids optjening af point i Club Matas, har jeg endelig fået anskaffet mig denne højt-anbefalede (og dyre) serum fra Estée Lauder. Den indeholder blandt andet den populære ingrediens hyaluronsyre, som er fantastisk til at binde fugt i huden, og som også påvirker hudens kollagenproduktion.

Formålet med denne serum er at gå ind og reparere og genopbygge huden natten over ved at tilføre fugt og pleje i dybden. Den påvirker, at huden får en mere jævn og klar udstråling, og så beskytter den samtidig huden mod negative miljøpåvirkninger i form af ozon, forurening og UV stråler.

Jeg har nu brugt serummet i lidt over en måned, og jeg føler virkelig, min hud har fået en flottere glød og et generelt bedre og mere sundt udseende. Produktet gør i mine øjne alt det, en serum skal gøre. Den trænger hurtigt og dybt ind i huden, og og når jeg vågner om morgenen, føles min hud frisk og gennemfugtet.

Hvorvidt produktet har en udglattende virkning på de fine linjer ved jeg endnu ikke, da jeg tror, det vil kræve længere tids brug at opnå den slags resultater. Men umiddelbart er jeg super tilfreds mit køb.

Er der nogen af jer, der har prøvet denne eller har erfaring med andre gode og anbefalelsesværdige serummer?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *