Skønhed/mode

Den lækreste Goodiebox

Lige som jeg egentlig havde besluttet mig at droppe mit Goodiebox abonnement, dumpede denne box fyldt med virkelig kvalitetssikre produkter ind af døren, og jeg er mildest talt henrykt. Den indeholder 3 full size produkter, og de fleste af de resterende produkter har også en ganske fin størrelse, så man får rigtig meget for pengene. Jeg har også allerede haft muligheden for at afprøve samtlige af produkterne, og her er min dom.

Ziaja Manuka Tree Cleansing Peeling Paste: Denne såkaldte peeling paste er dybderensende og fjerner døde hudceller. Jeg har brugt den et par gange og synes den efterlader en lækker opfriskende og ren fornemmelse på huden.

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn Body Lotion & Body Shampoo: Selve duften af disse 2 er egentlig ganske lækker, men i body shampooen er den ALT for skrap til min smag. Og lotionen har en næsten udtørrende effekt på min hud på trods af, at begge produkter indeholder havtorn, som skulle sikre en gennemfugtet hud

Pase Diamond Eyeshadow: Denne øjenskygge har et virkelig flot shine. Og så kan den både bruges våd og tør alt efter, hvor meget pigmentering man ønsker.

Vichy Aqualia Thermal Light: Jeg er vild med denne ansigtscreme fra Vichy! Den både dufter dejligt og efterlader min hud dejligt fugtet og blød. Jeg er generelt blevet ret glad for Vichy’s hudprodukter på det seneste.

Garnier Micellar Cleansing Water: Nu har jeg efterhånden hørt samtlige youtubere og bloggere lovprise denne micellar water, og nu fik jeg endelig muligheden for selv at afprøve det hypede produkt. Normalvis bruger jeg bare min Tee Trea rens fra The Body Shop 2 gange i stedet for først at fjerne makeuppen, så jeg er ikke så vant til denne slags produkt. Men den er super effektiv til at fjerne makeuppen, så jeg kunne bestemt godt begynde at bruge den.

Løwén Beyond Volume & Curl Mascara: Denne mascara fra det danske mærke Løwén kom på et kærkomment tidspunkt. Efter en ganske skuffende oplevelse med Lancômes Hypnose Doll Eyes Mascara savnede jeg en god mascara, og denne her har IKKE skuffet. Og som et ekstra plus indeholder den et længdegivende serum og er dermed også et godt alternativ til min højt-elskede Sisley So Curl Mascara, der er noget dyrere end denne version.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *