Hverdagsliv

En uges stilhed…

9af8de1c-5970-401f-8701-f21d874b0301

Den seneste uge har der ikke været megen, faktisk ingen overhovedet, aktivitet her på bloggen. Jeg har i virkeligheden nok haft brug for en kort pause til at tænke over nogle ting (særligt uddannelses-valg) og ikke mindst komme mig over forrige weekend, hvor tulipanfesten i Ribe blev fejret med den dejligste flok mennesker 3 dage i streg! Faktisk har jeg været fuldstændig afkræftet og småsyg lige siden. Min krop er tydeligvis ikke særlig begejstret for den ellers ret imponerende mængde af alkohol, fastfood og karusel-ture (okay den ENE karruseltur), jeg udsatte den for.

Ikke desto mindre er jeg super glad for at være tilbage på bloggen og har en masse lækkert indhold klar til jer den kommende tid, så jeg håber selvfølgelig super meget, at du har lyst til at læse med♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *