Hverdagsliv,  Job/uddannelse,  Personlig udvikling

Status på livet

9e35235e-2c44-4cc5-8fa5-fafaacc0dd0f

Efter den seneste tids stilhed på bloggen tænkte jeg, det var på tide med en lille update på livet… Jeg er her jo tydeligvis endnu, og jeg har det sådan set også ganske fint. Bortset fra lidt sygdom på det seneste kan jeg vist ikke klage… Om få dage går turen til Gran Canaria, hvor jeg skal tilbringe en hel uge i mine forældre og N’s dejlige selskab. Og inden da går turen lige et smut til Århus med nogle søde tøser for at fejre en skøn venindes fødselsdag.

Derudover skal jeg formentlig snart opstarte i en ny og forhåbentligt spændende praktik, og jeg tror og håber på, at jeg er klar til det. Sidst men ikke mindst har jeg faktisk nærmet mig en (næsten) sikker beslutning omkring, hvilken uddannelse jeg vil søge ind på til sommer… mere om det i et senere indlæg.

Alt i alt går det jo faktisk ganske lovende. Jeg har nogle enkelte dårlige dage hist og her, men dem kan ingen vist se sig fri af. Jeg er generelt set utrolig taknemmelig for mange ting i mit liv lige nu og er faktisk (skide være janteloven) pænt stolt af mig selv over, hvordan jeg har taklet de seneste års udfordringer. Jeg har lært utrolig meget om mig selv, om hvad jeg er i stand til, og om hvor mine begrænsninger ligger. Og ikke mindst hvordan jeg lære at acceptere og håndtere sidstnævnte.

Jeg har stadig masser af gå på mod og tro på, at det her liv nok skal byde på masser af gode ting for mig… så længe jeg bliver ved med at kæmpe, bruge mit vidunderlige netværk og huske på, at livet jo altså ikke handler om at præstere og opnå en masse ydre mål. Det handler om at være DIG og få en mening ud af de ting, som DU holder af… og så selvfølgelig huske at være god og respektfuld over for dine medmennesker♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *