Hverdagsliv,  Skønhed/mode

Så blev stilletterne luftet

Min søndag er blevet tilbragt til årets første og eneste konfirmation. Grundet det pragtfulde vejr valgte jeg selvfølgelig at hoppe i nederdel med bare ben og stilletter… Fordi årets første RIGTIGE forårsdag skulle selvfølgelig udnyttes til fulde.

4d48b489-baf4-4d12-8976-badb7e5801dc

Nu er både fødderne og hovedet dog godt trætte, og jeg har absolut ingen andre planer end at tilbringe resten af min søndag på langs med en god og afslappende serie kørende i baggrunden. Jeg er for nyligt hoppet med på Riverdale-vognen og mangler nu kun et par enkelte afsnit af 1. sæson. Følger I med i serien?

b48a2103-868c-4c57-822e-3a5dec5bdcee

Jeg håber, I har haft en dejlig søndag og også har haft mulighed for at nyde det lækre solskinsvejr♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *