Skønhed/mode

Lækkerier fra The Body Shop

Tee Trea Skin Clearing Body Wash: Jeg bøvler meget med urenheder på ryggen for tiden, så nu håber jeg, at denne rensende body wash med tetræolie fra The Body Shop kan hjælpe mig. Den er fra Tee Trea serien, som er den samme serie, jeg bruger til ansigtsrens både morgen og aften.

Amazonian Acai Energising Radiance Mask: Jeg er mega vild med Body Shop’s Expert Facial Masks og har prøvet flere af dem, blandt andet Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask, som jeg er super glad for. Men denne maske er bestemt også et hit i min bog. Den indeholder acaibærekstrakt fra Brasilien og hjælper huden til at se mindre træt ud og får en generel bedre udstråling. Den føles lækker og mild på huden, og så har den en utrolig lækker duft.

Shea Exfoliating Sugar Body Scrub: Denne body scrub indeholder sheasmør, som både blødgør huden og skrubber døde hudceller væk. Og så dufter den altså bare fantastisk.

Ultra Fine Bath Lily: Jeg var ved at være træt af min badehanske fra Normal, som var blevet godt medtaget og hullet med tiden, så denne cremefarvede badesvamp er en fin erstatning. Den er god til at rense og eksfoliere huden blidt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *