Hverdagsliv,  Kærlighed/parforhold,  Skønhed/mode

Indespærret og alene

Okay… jeg indrømmer, at overskriften lyder mere dramatisk, end virkeligheden er. Men alligvel… Jeg FØLER mig totalt indespærret og alene de her dage. I onsdags fik jeg endnu en gang laserbehandling i ansigtet, og det betyder altså, at det er absolut NO-GO for mig at være ude i solen de her dage. Derfor tilbringer jeg de fleste af mine dage inden for i min lejlighed med min egen lonesomeness.

img_6471

Jeg får da godt nok catchet op på nogle serier, læst i nogle bøger (hvilket jeg normalt sjældent kan finde roen til), og i går aftes forkælede jeg mig selv ekstra meget med brownie og cider til dessert. Det er altså bare med at nyde det, så godt jeg nu kan. For det er altså ikke ligefrem en fest at SKULLE være indendørs, når vejret udenfor byder på masser af solskin. Men hvad ofrer man dog ikke for skønheden?

Torsdag aften var jeg så heldig at få kort besøg af N, som oven i købet var så betænksom at medbringe roser til mig (ja, han gør det sgu godt den knægt)… Og i aften skal jeg heldigvis se ham igen, og jeg GLÆDER mig. Jeg føler ærlig talt, jeg er ved at blive helt skør i bolden (altså mere end sædvanligt) af at gå i mit eget selskab dagen lang. Det er hyggeligt nok for en stund men altså ikke i flere dage i streg!

img_6392

Desuden glæder jeg mig abnormt meget til mit ansigt ser bare lidt mere normalt ud igen. For lige nu har jeg jo de største, røde plamager i panden og på kinderne, hvor laseren har været. Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, jeg var væltet med hovedet først ned i noget asfalt (jeg overdriver ikke engang).

Jeg forsøger virkelig at slå koldt vand i blodet, men nøj hvor jeg hader dagene efter behandlingen… Det er vildt deprimerende at skulle være indenfor hele tiden og samtidig vide, at HVIS jeg endelig beslutter mig for at bevæge mig ud i offentligheden (som i forgårs da jeg skulle på apoteket efter penicillin), bliver jeg stirret på som det trafikuheld, jeg rent faktisk ligner.

Denne gang er “heldigvis” 2. sidste gang, jeg skal have behandlingen, for hudlægen har besluttet at afslutte mig efter næste behandling. Jeg ved endnu ikke, om det er godt eller skidt, da jeg stadig selv har svært ved at se effekten af behandlingen. Men jeg krydser mine fingre og håber på det bedste, da det jo betyder RIGTIG meget for mig.

Hav en dejlig lørdag søde, smukke du♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *