Skønhed/mode

Min renserutine + Anmeldelse af Vibra-Sonic Cleansing Brush

22429265_10155927048600209_1603687754_o

Som jeg nævnte i mit Mine seneste køb indlæg, har jeg for nyligt anskaffet mig en Vibra-Sonic Cleansing Brush. Denne model er fra mærket Magnitone London og kan købes lige her.

Jeg har nu brugt børsten i en måneds tid, og jeg har langt færre urenheder, end jeg har haft i årevis! Og nej, jeg overdriver ikke… Da jeg købte børsten, var jeg inde i en ekstremt dårlig periode med mange udbrud af bumser og hudorme. Jeg var i vildrede, fordi jeg faktisk lige havde været ude og investere i en masse nye produkter fra Avené, som jeg havde fået anbefalet. Desuden var det lige i perioden op til, at jeg skulle have CO2 laserbehandling, og dér må jeg helst ikke have nogle urenheder. Til de af jer, som måske kunne tænke sig at høre lidt mere om laserbehandlingerne, kommer der også snart et indlæg, hvor jeg fortæller lidt mere om det. Så stay tuned

HVAD GØR BØRSTEN?

Børsten går ind og dybderenser huden og fjerner al overskydende olie og døde hudceller. Samtidig forbedrer den hudens absorptionsevne, fordi den netop går ind og renser porerne godt ud og fjerner det snavs og skidt, som ligger lige under hudens overflade, og som er svært at få væk ved en almindelige renserutine, hvor man bruger sine hænder, en renseserviet el. lign.

MIN RENSERUTINE

Jeg har den seneste måned brugt børsten både morgen og aften UDEN undtagelser. Jeg starter først med at rense min hud/fjerne min makeup. Til dette bruger jeg Tee Tree Skin Clearing Facial Wash fra The Body Shop. Den er super god og effektiv til at fjerne makeup. Herefter putter jeg noget cleansing foam på børstehovedet, tænder for vibrations-knappen og begynder ellers bare at føre børsten henover mit ansigt i cirkler.

Man kan bruge forskellie renseprodukter, alt efter hvilken én, der virker bedst for din hud. Lige nu bruger jeg Caudalíe Instant Foaming Cleanser, som også er et nyt produkt, jeg afprøver. Skummen er sæbe-fri og er med til at opretholde hudens naturlige balance. Umiddelbart virker det til at være et meget skånsomt produkt, så hvis man har sensitiv hud, tror jeg helt sikkert, denne er idéel at bruge. Desuden tror jeg, den er et godt supplement at bruge sammen med børsten, da den holder porerene rene og oliefrie.

22404281_10155927059385209_2115726917_o

Når jeg har brugt børsten i 60 sekunder, stopper den automatisk. Den har indbygget timer og bipper, hver gang der er gået 20 sekunder, så man kan skifte til et nyt område af huden. Det er gjort således, at man kan starte med t-zonen, gå videre til kinderne og hagen og til sidst halsen. Man kan selvfølgelig gøre det lige, som man lyster. Jeg bruger den altid lidt ekstra de steder, hvor jeg har størst tendens til urenheder. Når jeg er færdig med børsten, renser jeg den selvfølgelig lige af for skidt- og skumrester.

Dernæst bruger jeg Avené Micellar Lotion, som er en 3 i 1 cleanser, toner og make-up-fjerner bare at sikre mig, der ikke sidder nogle urenheder eller skidt tilbage på huden. Til allersidst bruger jeg min elskede Avené Thermal Water Spray efterfulgt af en god fugtighedsgivende creme. Jeg er blevet vildt glad for førstnævnte, da det giver et forfriskende pust i ansigtet og er lige det sidste, der gør, at min hud føles lækker, ren og frisk efter min renserutine. Jeg bruger i øjeblikket ikke nogen bestemt creme, da jeg om morgenen nøjes med Avéne Hydrating Serum, som i sig selv er ret cremet i eksistensen, og derfor bruger jeg ikke andet, da jeg synes, det bliver for tykt at have under makeuppen. Om aftenen bruger jeg en helt særlig creme kaldet Differin, som jeg har på recept fra hudlægen.

MIN SAMLEDE VURDERING

Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb af børsten. På blot en måned har den haft en mærkbar effekt på min hud, som er blevet både renere, blødere og generelt mere medgørlig i forhold til tidligere. Det er, som om den faktisk føles meget mere fri og luftig, hvilket jo nok skyldes, at børsten renser i dybden. En ekstra bonus er, at børsten super nem at holde og kun skal oplades 1 gang i måneden med en trådløs USB oplader! Densuden er den 100% vandtæt. Den får helt klart 5 ud af 5 stjerner herfra.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *