Hverdagsliv,  Skønhed/mode

Solen skinner… men jeg må ikke komme udenfor

95c9efef-a79b-43d4-b55d-cd3382120947

Endelig er foråret kommet tilbage efter fleres dages regn, blæst og gråligt vejr. Egentlig burde jeg være henrykt over det… Men i stedet kan jeg bruge de næste dage på at sidde inden døre og ærgre mig over, at jeg IKKE må gå udenfor. Jeg skal nemlig have min 5. omgang CO2 laserbehandling i dag, og det betyder altså, at jeg det næste stykke tid må holde mig fra solens stråler og det lune forårsvejr. Øv for mig.

Jeg har dog planer om at få ordnet lidt forskellige ting i lejligheden og holde mig beskæftiget med bloggen og andre afslappende aktiviter. Måske har I nogle gode forslag til spændende bøger, podcasts eller serier (helst på Netflix eller Viaplay), der er værd at underholde sig selv med?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *