Skønhed/mode

Favoritter til læberne

cdd8685d-8c99-4a75-9da9-0c4a67bd7130

Når det kommer til makeuppen, er det klart foundations og læbestifter, der er mine allerstørste “syndere”. Min absolutte favorit til læberne, hvis man kun tænker rent farvemæssigt, er klart min nude pink lip stick fra Rituals. Den har den fineste lyserøde/nude farve og er utrolig lækker cremet i konsistensen. Dog har den det kæmpe minus, at den smitter enorm nemt af. Så du kan på ingen måde drikke eller spise, uden at farven slider af.

Hvis man kigger på den samlede performance, er min største nude favorit for tiden min Max Factor læbestift i farven Simply Nude. Den er cremet og tilfører fugt til læberne samtidig med, at den holder bedre end varianten fra Rituals.

Der er også sneget sig en enkelt lipgloss med på listen over favoritter, hvilket ellers er ret udsædvanligt, da jeg normalt IKKE er til den klistrede konsistens, som de har. Dog er jeg alligevel gået hen og blevet ret begejstret for min Marc Jacobs læbelak i farven Pretty Thing, som har den fineste lyse og neutrale farve, som ofte lige sætter prikken over i’et til et flot hverdagslook eller et afdæmpet fest look.

Mine seneste favoritter er fra Sephoras nye læbekollektion #lipstories. Jeg har dem i farverne Brunch Date Matte og Oui! Cream. De er også ret lækre i konsistensen og holder egentlig også fint på læberne.  Jeg overvejer helt klart at anskaffe mig nogle flere farver fra kollektionen.

Hvad er jeres favoritter til læberne?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *