Skønhed/mode

Mit nye hår

Efter at have tilbragt næsten 3 timer i frisørstolen er jeg nu en (næsten) ny kvinde… Det føles i hvert fald lidt sådan. Utroligt hvad sådan en gang selvforkælelse og forandring kan gøre ved både humøret og selvtilliden.

Som jeg fortalte om i går, var jeg godt nok MEGET i tvivl om, hvor meget af håret, der skulle af, og hvilke farver, der skulle i. Heldigvis fik jeg god råd og vejledning fra søde Anna hos Cesar Eugenio, og vi blev enige om at påføre en mørk bundfarve i en varm tone samt lave balayage i resten af håret med en blanding af mørke og lyse farver. Derefter klippede hun håret lidt op, så det blev lækkert og sundt at se på.

picmonkey-collage-22Ud over farve og klipning fik jeg også en gang intensiv hårkur i. Jeg bestiller ofte gerne en gang kur til håret, når jeg er ved frisøren for lige at give mit hår lidt ekstra pleje (især når det skal farves, fordi det jo er særligt hårdt ved håret). Jeg bruger også hårkur derhjemme mindst 1 gang i ugen, men det er bestemt ikke lige så effektivt som denne. Jeg kan virkelig mærke på mit hår bagefter, at det føles ekstra sundt, glansfuldt og lækkert.

Jeg er selv VIRKELIG tilfreds og glad for resultatet. Hvad synes I?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *