Skønhed/mode

Jeg skal have ny frisure

Jeg skal til frisøren i morgen, og jeg glæder mig HELT vildt. Jeg er i humør til en forandring, så der skal ske lidt mere end blot at få fjernet de sædvanlige slidte spidser. Men helt præcist hvad det skal være, er jeg faktisk lidt i tvivl om.

På ene side overvejer jeg ret kraftigt, om jeg skal have klippet pandehår (som på billedet nederst til højre). Jeg er dog meget i tvivl, eftersom jeg har brugt godt halvandet år på at gro det ned til, hvor det er nu. Jeg synes bare, det giver lidt mere liv til ansigtet med pandehår, men på den anden side er det jo også noget, jeg nemt og hurtigt kan få lavet senere, hvis jeg fortryder. At gro det langt igen er knap så hurtigt klaret.

På den anden side synes jeg også, det er enormt fristende at få klippet en lang page som på de to øverste billeder, især nu her til sommer. Jeg prøver dog på at se, om jeg kan gro mit hår længere, så jeg tror lige, jeg venter med det…

Hvad angår hårfarven vil jeg gerne have lidt mere spil i det, da jeg synes det ser lidt kedeligt ud pt. Jeg har været rigtig glad for den lyse farve i længderne, men der er heller ingen tvivl om, at det slider meget på håret. Jeg overvejer derfor at få lagt nogle mørkere farvere ind også og måske endda blande den med en lidt lysere karamel-farve… Hvad synes I?

Jeg skal selvfølgelig nok sørge for at få taget nogle før- og efterbilleder, så I kan  få resultatet at se, når det er færdigt. Uuuuh jeg er godt nok spændt… og lidt nervøs.

picmonkey-collage-20

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *