Hverdagsliv,  Personlig udvikling,  Spiseforstyrrelse/recovery

Siden sidst…

18119636_10155397812625209_409142068_o

– er jeg blevet sygemeldt igen (livet er en kamp for tiden, men jeg KÆMPER mit bedste).
– har jeg fundet ud af, at jeg sandsynligvis har en depression (skal til samtale på psyk på tirsdag).
– har jeg indset, at jeg er NØDT til at acceptere, hvor jeg er i mit liv lige nu. Det er ikke præcist, hvor jeg ønskede, jeg ville være nu (tværtimod), men jeg lærer hele tiden nyt om mig selv og bliver bedre til at passe på mig selv og tilpasse mine behov i hverdagen.
– har jeg tilbragt en del tid hos mine forældre, fordi jeg helst ikke vil være alene, hvis de svære tanker tager overhånd.
– har jeg spist ALT for usundt.
– har jeg tilbragt alt for FÅ timer i fitness.
– har jeg set så mange afsnit af Gossip Girl, at personerne er begyndt at dukke op i mine drømme (er det mon tid til afvænning?)
– har jeg tilbragt tid med betydningsfulde venner og familie, når overskuddet har været til det.
– har det krævet ekstra meget af min energi og mit overskud selv at skulle gøre de mest almindelige hverdagsting.

Med alt dette sagt håber jeg selvfølgelig snart at være tilbage med et større overskud og humør. Jeg er ikke helt mig selv for tiden, hvilket frustrerer mig helt vildt. Men jeg har også indset, at jeg er nødt til at acceptere det sådan lige nu. Jeg bliver nødt til simpelthen at tage mig den tid, jeg har brug for. I morgen skal jeg til et forhåbentligt spændende foredrag i Esbjerg med psykoterapeut Mette Bang, og jeg glæder mig virkelig til at høre om hendes tilgangsvinkel til recovery og behandling af diagnoser som spiseforstyrrelser, OCD og depression.

2 Comments

 • Stephan

  Så god en blog, det er så dejligt anderledes at læse en person der vil bryde tabuet omkring det at have en psykisk lidelse, og er åben omkring de udfordringer som du går igennem.

  Alt held og lykke med at overvinde den mulige depression.

  • Louise L

   Det er SÅ dejligt at høre. Tusind tak for de rosende ord Stephan! 🙂

   Og tak – den kamp skal bare vindes!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *