Personlig udvikling

Mistet fokus på det der betyder noget

De seneste 2 uger har været pænt hårde, og jeg er nok kommet til at yde en smule over evne. Det har så resulteret i et kæmpe minus på overskuds-kontoen, og jeg har derfor måttet sænke travlhedsniveauet de seneste dage for at fokusere lidt mere på MIG, og hvad der gør mig glad – sådan virkelig glad.

7924b089-1e6e-4709-96b5-747f79c17cef

I eftermiddags mødtes jeg med en savnet veninde til en kop kaffe, og det var super hyggeligt og hjalp virkelig på humøret. Jeg havde simpelthen brug for at snakke igennem og NYDE nuet i stedet for at fokusere på hele tiden at skulle arbejde hårdere og bevæge mig fremad.

Jeg tror ærligt talt, jeg har mistet mig selv lidt i “systemet” og fokuseret så meget på at følge reglerne og gøre alt det “rigtige”, at jeg har flyttet fokus væk fra det, der i virkeligheden betyder noget – nemlig hvordan jeg rent faktisk har det. Og sandheden er, at jeg faktisk ikke har det specielt godt i øjeblikket, og der er mange bekymringer for fremtiden, som fylder meget. Og jeg kan ikke bare blive ved med at “flygte” fra disse tanker ved at holde mig i gang med alt muligt, for før eller siden bliver jeg nødt til at tage en beslutning om, hvad der skal ske med min fremtid.

Det var derfor utrolig rart at få drøftet det lidt og samtidig bare få hygget og snakket om vind og vejr. Jeg håber, I har haft en dejlig dag♡

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *