Hverdagsliv,  Skønhed/mode,  Træning og sundhed

En god torsdag

img_2292

Jeg kan virkelig slet ikke få nok af den her smoothie bowl, som jeg spiser hver dag til morgenmad for tiden. I kan finde opskriften lige her.

img_2302

I dag er bare en rigtig god torsdag. Jeg har nemlig fået træningstøj hjem fra Aim’n. Jeg har nærmest gået og “savlet” over deres burgundy tribe tights i et halvt år, og nu kunne jeg altså ikke vente længere. Det var egentlig meningen at, jeg ville ønske mig dem til min fødselsdag til oktober, men der er altså aaalt for lang tid til. Og mon ikke jeg nok skal finde en masse andre ting at skrive på ønskelisten til oktober (det har ALDRIG været et problem for mig).

img_2325

De er sindssygt lækre i kvaliteten, ligesom mine andre tights fra Aimn.

Nu vil jeg gøre mig færdig, så jeg er klar til middag-aften hos K. Den står vist på den helt store omgang lækkerier, så jeg GLÆDER mig!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *