Skønhed/mode

Derfor er hudpleje vigtigt

Nogen gange kan det altså være fristende at springe hudplejerutinen over og bare hoppe i seng uden overhovedet at fjerne dagens rester af makeup. Men for mig er der INGEN undtagelser, når det kommer til hudpleje. Jeg renser og plejer min hud HVER morgen og aften. Det gør jeg blandt andet, fordi jeg døjer rigtig meget med uren hud, og hvis jeg så meget som glemmer et par enkelte gange, kan det både ses og mærkes på min hud.

1db7e122-01d5-4c4b-ad54-00d9d787920c

Generelt – om man har uren hud – eller ej – er hudpleje faktisk en vigtig ting. I løbet af dagen udsættes huden for mange skadelige ting, fx varme, kulde og snavs, og det efterlader spor på vores hud, der kan skabe problemer som tør hud, urenheder, tilstoppede porer etc.

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør pleje din hud:

  • det gør huden pæn og lækker at røre ved
  • det forebygger + retter op på urenheder
  • det beskytter huden mod ydre påvirkninger, fx klima, snavs og makeup
  • det kan afhjælpe skader i form af fx pigmentforandringer, rynker eller forstørrede porer

Én ting, som hudpleje desværre ikke kan gøre noget ved, er acnear. Til det skal der langt mere aggressive kosmetiske behandlinger i brug, For mig er acnear et ret stor problem, og det kan I høre meget mere om i min video her.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man tilpasser sin hudpleje efter hudens behov. Typisk vil man enten have tør, fedtet eller kombineret hud. Men fordi man har tør hud i en periode, er det ikke ensbetydende med, at man ALTID har det. Derfor handler det også om at holde øje med sin hud og sørge for at bruge produkter, der dækker dens aktuelle behov.

Det er altid en god idé at spørge sig til råds hos ekspedienten der, hvor man handler. Jeg søger ofte også på nettet og læser anmeldelser og anbefalinger fra folk, som har prøvet produkter på egen hud. Man kan også vælge at få sin hud analyseret af en kosmetolog og søge råd til hudpleje hos dem.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *