Skønhed/mode

Blidt efterårslook

1dfc3f48-c9f9-4b41-961d-467d89866effEn af de bedste måder at pifte efterårslooket op er for mig at tilføje røde læber. I øjeblikket er jeg ret glad for en min Soft ‘n Shine Lip Balm fra GOSH i farven Perfect Plum. Den har en meget blid rødlig farve, og jeg kan derfor sagtens have den på til hverdag, uden at jeg føler, det bliver for meget. Den kan desværre ikke længere fås nogen steder, men jeg har fundet et alternativ i Cliniques Chubby Stick i farven Mega Melon.

På øjnene bruger jeg for det meste jordlige farver i forskellige nuancer blandet sammen med rosa. I øjeblikket bruger jeg et mix af farver fra min Urban Decay NAKED palette.

Hvad synes I om looket, og hvordan kan I bedst lide jeres makeup til efteråret?

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *