Mad/opskrifter,  Træning og sundhed

Spread a little love♡

18596998_10155480792545209_151094685_o

Så blev det lørdag, og i dag er humøret højt. Solen skinner, og jeg har en fantastisk dag forude med træning og venindehygge. Jeg er rigtigt kommet i gang med træningen igen, og det er SÅ herligt!

I går havde jeg en dag, hvor jeg fuldstændigt trak stikket, jeg var lidt trist og begravede mig sådan set bare i serier hele dagen. Kender I også til de dage? Nå, men i dag er jeg bare totalt fit for fight, så det lader til, at beslutningen i går om at tage en slapper har ladet mig fuldstændigt op med energi og gå-på-mod igen. Og jeg har faktisk en masse skønne planer for bloggen de næste dage, så jeg håber I vil følge med.

Hav en skøn lørdag og husk og spred lidt kærlighed til folk omkring jer. En enkelt lille rosende kommentar kan gøre meget

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *