Hverdagsliv,  Kærlighed/parforhold

My “Cold” Valentine

Happy Valentines DayMin dag har dog ikke været særlig “happy” men tværtimod temmelig “snottet”. Jeg er nemlig gået hen og blevet forkølet, så det meste af min dag er blevet tilbragt i sengen omgivet af kleenex. Det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke har været plads til lidt selvforkælelse. Jeg har spist kage og set noget af min “yndlingsserie for tiden, nemlig “Say Yes to the Dress”. Så bliver det vist ikke mere romantisk.

16763430_10155175670800209_434628364_o

Lige meget om det er valentinsdag eller ej, og om man har en kæreste eller ej, er det vigtigt at huske på, at det altså er tilladt at forkæle sig selv en gang imellem. Det kan godt være, det er fedest at få foræret en buket blomster af en kæreste eller ven, men det kan faktisk også føles helt godt at gøre noget godt for sig selv. I virkeligheden handler valentinsdag vel om at forkæle én man holder af, og for mig kan den person også være sig selv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *