Hverdagsliv,  Skønhed/mode

There is always a reason to smile

Sikke tiden flyver afsted de her dage, og det er der nok en ret god grund til. Jeg har det nemlig godt lige nu, og det udnytter jeg til fulde. En af de ting, der virkelig har hjulpet mig “op” er, at jeg ikke måler mig selv ud fra normen, og hvad jeg kunne/burde gøre. Jeg måler min succes i forhold til, hvor jeg er i mit liv lige nu. Og i stedet for at banke mig selv oven i hovedet over ikke at være, hvor jeg gerne ville være, er jeg glad og taknemmelig for bare at VÆRE. Som overskriften siger; der er altid en grund til at smile – det handler bare om at træne sit mindset til at finde de positive ting frem for de negative ting. Det er lettere sagt en gjort – men øvelse gør mester. Så bare kom i gang!

18472329_10155456464195209_148837019_o

Hav en SKØN lørdag og husk nu og find en grund til at SMILE

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *