Skønhed/mode

Glade nyheder

Der er sket lidt af en “større” ændring i mit liv på det seneste. Jeg er nemlig begyndt at bruge MINDRE makeup til dagligdag, da jeg de seneste 3 uger har oplevet en helt utrolig forbedring af min hud. Hvis I har fulgt med her på bloggen eller Instagram længe, ved I nok godt, hvor meget min huds udseende har påvirket mig de seneste år. Men nu sker der endelig fremgang, og det har jeg selvfølgelig lyst til at dele med jer.

Jeg har, siden teenagealderen kæmpet med mange urenheder og efterfølgende ar, som er opstået på grund af jeg har pillet i dem. Det har haft en desværre meget negativ påvirkning på min selvtillid og gjort, at jeg i mange år har været afhængig af at bruge foundation, som jeg påført i flere lag og gerne flere gange om dagen, fordi jeg simpelthen har gjort alt for at skjule de grimme skader, jeg har forvoldt på min hud.

28584246_10156315210200209_1486003553_o

Skaderne på min hud er selvfølgelig ikke noget, jeg nogensinde har påført med vilje; jeg tror ikke, at NOGEN mennesker ønsker at få en hud fyldt med dybe ar og urenheder. Og jeg har simpelthen brugt uanede mængder tid, penge og research på at afprøve diverse behandlinger og hudplejeprodukter for at afhjælpe mit problem, og med stor frustration set på, hvordan INTET har virket… Indtil nu.

Det skal lige siges, at det ikke er, fordi mine ar er blevet meget mindre synlige, men jeg har tilføjet nogle nye produkter i min rutine, som har gjort, at min hud ser mere ensartet ud og er blevet stort set fri for urenheder. Altså jeg har stadig en del på hagen fx, men INTET i forhold til tidligere. Og det har altså gjort, at jeg nu føler mig mere tilpas i min hud og faktisk nogle dage kan nøjes med fugtighedscreme, CC creme og en smule pudder. Og det er fanme vildt – for mig!

Derudover er jeg stadig i gang med CO2 laser behandlinger, som jeg får cirka hver 3. måned, og jeg håber selvfølgelig stadig på, at det vil afhjælpe de dybe furer jeg har fået i form af ar. Men derfor synes jeg nu stadig, det er vildt at opleve, hvor meget en ren hud kan gøre for ens tilfredshed og generelle velvære. Jeg skal selvfølgelig nok dele med jer, hvilke produkter, jeg hentyder til her, og det gør jeg nok i et blogindlæg snart.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *