Skønhed/mode

Mine fødselsdagsønsker 2020

I morgen er det min fødselsdag, og jeg har som altid en næsten kilometerlang ønskeliste. Om jeg begriber, hvordan det kan være svært for nogle mennesker at finde ønsker! Hvis man elsker tøj og beauty, er det i hvert fald ingen sag at finde nogen. Og i år har jeg oven i købet skåret alt beauty-relateret fra listen, fordi jeg havde så rigeligt med ønsker inden for andre kategorier. Jeg har samlet et udvalg af dem her, som du måske kan bruge til inspiration, hvis du selv mangler ønsker eller skal finde en gave til nogen… eller måske bare godt kunne trænge til en smule selvforkælelse.

LANG VEST FRA NEO NOIR // PERNILLE CORYDON WATERDROP RING // LYNGBY ZERO HVIDVINSGLAS // NEO NOIR MILES MINI FLOWER KJOLE // PERNILLE CORYDON MOONLIGHT RING // TERNET JAKKE FRA SOFIE SCHNOOR // HVID SKJORTE FRA LIBERTÉ

Jeg er faldet over et par forskellige items til efterårsgarderoben. Jeg forestiller mig især, at den lange vest vil fungere super fint uden over en tyk sweater, og så lige med et par sorte ankelstøvler til, tror jeg, det vil skabe et sofistikeret og stilrent udtryk. Den ternede frakke vil også sagtens kunne gå til efteråret med en dejlig tyk sweater under og evt. et tørklæde og et par varme handsker til. Jeg er ret vild med “ternet jakke trenden”. Jeg synes, det ser stilet og casual ud på samme tid, og så er jeg sikker på, at denne jakke vil passe super godt til det lidt afdæmpede “morlook”, jeg kører med for tiden.

Den lange kjole med blomsterprint er meget MIG – både hvad angår farven og pasformen. Og dén tænker jeg også, vil kunne gå som et flot og feminitet efterårslook med et par uld strømpebukser og en dejlig tyk sweater udenover. Den hvide skjorte er fra et mærke, der hedder Liberté, og det, som jeg især godt kan lide ved dén, er den lidt høje hals med flæsedetalje. Jeg synes, det giver den et ret fint, romantisk look. Jeg har også tilføjet et par skjorter i lignende stil til listen, nemlig denne i blå, og denne hvide.

De 2 guldringe er begge fra Pernille Corydon er bare virkelig smukke! Jeg synes altid, jeg ender med at ønske mig ringe i fødselsdagsgave, men det er også bare sådan en fin ting at få i gave. Og de her 2 er virkelig smukke på hver deres måde.

Vinglassene er fra en ny kollektion af Lyngby Glas, og faktisk har jeg ønsket mig dem både som rødvins-, hvidvins- og champagneglas. Jeg har i et stykke tid godt ville finde nogle nye vinglas, fordi dem vi har, er mega slidte og simpelthen så kedelige, som vinglas kan blive (helt almindelige, runde i formen)… Og så er de ret små. Det duer sgu ikke til mig… Der skal kunne VÆRE noget i glassene, ellers kommer jeg bare til at føle, jeg har et problem, fordi jeg skal fylde nyt op hele tiden (min mor kalder mig ikke “svampen” uden grund :D). Jeg har også haft udkig på nogle i krystalglas, bl.a. disse fra Erik Bagger, men jeg tror simpelthen, jeg vil blive gladest for de her i længden, og desuden kan Niels også godt lide dem, hvilket helt klart tæller for. Det er med at udnytte, når der er noget, vi rent faktisk er enige om 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *