Boliginspiration

Besat af marmortrenden

Er jeg den eneste, der ikke har opfattet før nu, at Zara har en home afdeling?? Helt seriøst, HVORFOR finder jeg først ud af det nu?? Hjemmesiden er fuld af de lækreste ting til boligen. Jeg har lavet en lille kollage med nogle af de items, som jeg er særligt vild med, og som jeg i den grad godt kunne overveje at klikke hjem i forbindelse med min lille makeover af det ene badeværelse. Hvis man kender mig en lille smule, kan det ikke helt komme som en overraskelse, at jeg et gennemgående tema i mine køb, er marmor. Jeg ELSKER marmortrenden – jeg synes simpelthen den er så fin og simpel – og passer LIGE til min stil. Andre end mig der er med på marmortrenden?

Duftpinde //Sæbedispenser med marmorlook // Krukke med marmoreffekt  //  Spejl med marmoreffekt // Cylinderformet duftlys // Toiletbørste med marmorlook

Hvis du skulle have lyst t at følge med i mit lille home maekover projekt, så er det første afsnit uploadet til min YouTube kanal.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *