Hverdagsliv,  Skønhed/mode

Ting jeg elsker ved forår♡

Jeg er KÆMPE fan af det solskinrige forårsvejr, som vi har lige nu! Det gør altså bare noget fantastisk ved humøret og overskuddet. Her er en liste over 10 ting, som jeg absolut ELSKER ved denne årstid:

❥At vågne op til lyden af fuglesang og slå øjnene op til solens stråler, der skinner sin vej ind gennem sprækkerne i gardinet.
❥Duften af nyslået græs. I går, da jeg kom hjem fra skole, var min kæreste i fuld gang ude i haven, og sikken dejlig duft, der mødte mig. Og så ser det også bare ski’e godt ud!
❥Luftige nederdele og ballerinasko… Jeg er altså bare mere fan af en let og luftig forårsgarderobe frem for huer, tykke sweatre og forede støvler.
❥Lange gåture ud til diget med min dejlige kæreste ved min side. Bevares, det kan man også om vinteren. Vi gør det bare langt oftere til forår/sommer, for det lyse vejr virker meget mere motiverende på fysisk aktivitet, og så kræver det altså heller ikke helt så mange lag tøj.
❥Længere lyse aftener… nu går vi godt nok snart over på sommertid, så det bliver lidt hurtigere mørkt igen. Men er der noget meget bedre end lange lyse aftener? Jeg får også lavet meget mere derhjemme til forskel fra de mørke aftener, der mest af alt føles som en oplagt invitation til stearinlys, sofatid og Netflix på fjerneren.


❥Tulipaner og friske blomster. Det sidste lange stykke tid har jeg haft friske blomster i hjemmet. Det i sig selv tilfører enormt meget forårsstemning – også på de dage, hvor regnen siler ned udenfor.
❥Melon smager altså bare af meget mere ved denne årstid, og vandmelonerne er ofte på tilbud, hvilket jeg RIGTIG godt kan li’. Fik jeg sagt, at jeg er ret vild med vandmelon?
❥Lyden af grinende, legende børn på trampolinen føles på en eller anden måde så livsbekræftende. Og så er det virkelig rart at se, at de er i stand til at lave andet end at sidde klinet op af en skærm eller tegne i en malebog. For lige som for os voksne giver vejret altså bare mere energi og motivation til “leg” og kreativitet.
❥Denne årstid er den perfekte mulighed for at få sorteret ud i gemmerne og få gjort hytten ordentligt ren. Jeg er godt klar over, at dette måske ikke lige er alles kop te, men mit oprydnings-/kontrolgen ELSKER det.
❥Masser af D-vitamin! I går da jeg kom hjem, sad jeg på sofaen og mærkede solens stråler varme mine kinder og resten af kroppen. Sikken vidunderlig fornemmelse!


Har du nogen punkter at tilføje til listen? ♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *