Skønhed/mode

Når man bliver positivt overrasket

Ved første øjekast var jeg faktisk ikke synderligt imponeret over indholdet i denne måneds Goodiebox. Men efter at have afprøvet samtlige af produkterne må jeg indrømme at have taget groft fejl. Det er nogle virkelig lækre produkter, og noget som jeg rigtig godt kan lide ved dem (og hele Goodiebox konceptet generelt) er, at det nok ikke er nogle, jeg selv ville have gået ud og investeret i.

Nogle gange er det rart at blive positivt overrasket, og det er jeg i den grad blevet over flere af disse produkter. Et produkt, som jeg er særligt begejstret for, er den pink lip balm fra Teez Cosmetics. Jeg har aldrig hørt om brandet før, men i hvert fald synes jeg, at dette produkt er fantastisk. Det fugler læberne og giver samtidig en fin, afdæmpet farve til læberne.

Ud over det er jeg også vildt glad for den smukke pudder blush fra Manna Kadar. Jeg synes, den giver en fin glød til ansigtet, og så er den bare rigtig flot lavet med små blomster indgraveret, som adskiller farverne. Den flydende øjenskygge fra LASplash er også et rigtig fint produkt. Til gengæld forstår jeg ikke helt produktet Satin Leg Gloss fra Evolve beauty, som skulle give skinnende ben. Jeg ved ikke, om det bare er mig, der bruger for lidt produkt, men jeg synes altså ikke, at det tilfører ret meget ekstra shine til benene.

Et produkt, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve er Filler Mask fra Inca Oil. Det er en hårmaske, og den skulle efter sigende indeholde en hel masse omega 3 fedtsyre, som er super nærende for håret. Sidst men ikke mindst indeholder boxen en full size udgave af Orange Juice Foot Cream fra Naobay. Det er helt sikkert ikke et produkt, jeg nogensinde selv ville have tænkt på at købe, men jeg er faktisk super overrasket over dens lækre konsistens, og duften er heller ikke værst.

Så alt i alt viste goodieboxen sig jo faktisk at indeholde nogle super lækre produkter. Og selvom man ikke er lige imponeret hver gang, eller om produkterne er lige det, man står og mangler eller ej, så er Goodiebox en sjov og god måde at få mulighed for at afprøve en masse forskellige produkter.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *