Hverdagsliv,  Job/uddannelse

Taknemmelighed og tømmermænd

Oven på en fantastisk weekend med masser af gang i den er det skønt at slutte af med en dag på sofaen og en gang selvforkælelse. Der sker pænt meget for tiden, og jeg er ikke engang begyndt på studiet endnu! Derfor gør jeg også mit bedste for at slappe af, når muligheden er der, for når først studiet starter op, er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg får RIGELIGT at se til.

I fredags mødtes jeg med en veninde til en kop kaffe, passede børn om eftermiddagen og var til middag hos N’s forældre om aftenen. I går var vi i Haderslev det meste af dagen til familie-komsammen i min fasters kolonihave og tog bagefter direkte videre til fødselsdagsfest om aftenen. Vi kom i seng kl. halv fire i nat, så søndagen har primært stået på sofa-hygge og serie-maraton (dog med øjnene lukkede indimellem).

Ud over at se serier og flade ud på sofaen, har jeg fået plejet min hud (den slår stadig utrolig meget ud) og afprøvet en ny maske fra Origins, som jeg har været ret spændt på (Retexturizing Mask with Rose Clay). Anmeldelse af den kommer senere på bloggen…

Efter sådan en crazy weekend FYLDT oplevelser har jeg også haft brug for at samle mine tanker og få bearbejdet nogle af de mange mange indtryk, der er omkring mig for tiden. Jeg NYDER min nye hverdag hos N og føler mig efterhånden rigtig godt tilpas i min nye rolle som samboende, både når vi er alene og når vi har hans datter.

Det er selvfølgelig en kæmpe omvæltning fra den hverdag, jeg har været vant til, og snart bliver det endnu mere anderledes, når jeg på næste mandag starter op på UC Syd. Jeg er vildt spændt på, hvordan det kommer til at gå og især spændt på, om jeg vil kunne finde ud af alle de nye fag, jeg starter op. På mine studiebøger står titler som “Mikrobiologi” og “Anatomi og Fysilogi”, så det er jo ret langt fra mine tidligere fag som blandt andet “Marketing” og “Supply Chain Management“.

Men al begyndelse er selvfølgelig svær, og så længe lysten, motivationen og opbakningen hjemmefra er høj, er jeg ikke i tvivl om, at det nok skal gå. Og jeg har i hvert helt styr på det sidste. Jeg har det BEDSTE bagland, som hver og én støtter mig i mit valg om at starte forfra på skolebænken. Jeg er helt rørt over, hvor godt jeg er blevet taget imod af N’s familie. Jeg er simpelthen så taknemmelig over at være omringet af så mange dejlige mennesker i mit liv.

Jeg kunne derfor heller ikke forestille mig noget bedre tidspunkt at skulle starte på studie, for med mit fantastiske bagland og min egen kampgejst og TRO på den her uddannelse, har jeg faktisk en ret stærk forhåbning om, at jeg nok skal klare det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *