Skønhed/mode

Lidt nyt til mig


I går var jeg på en lille hyggetur med min kæreste. Vi tog til Aabenraa, hvor vi først spiste en gang frokost på Cafe Kridt (det smagte VIRKELIG lækkert), og bagefter gik vi en tur i gågaden. Jeg endte med at købe disse 2 lækre sager med hjem; et par sorte ballerinaer i H&M og en fin mørkegrå taske fra Rosemunde, som jeg har tænkt mig at bruge som skoletaske.

Det var efterhånden også lidt tiltrængt med en lille kærestetur – især efter alt det, der er sket på det seneste med både min indflytning, diverse fester og arrangementer vi har deltaget i, og oven i det har der været en del kaos på min kærestes arbejde. Så jeg tror, vi begge har haft brug for et lille pusterum, og det fik vi da heldigvis lidt af i går, selvom vi godt nok også var trætte ovenpå en weekend med fest og druk.

For det ikke skal være løgn gik vi også begge kold på sofaen før kl. 21, fordi vi var så smadrede. Men det var nu alligevel en rigtig dejlig dag. Og med min nye skoletaske er jeg faktisk også ved at være klar til studiestart d. 3. september. Jeg har nemlig allerede købt studiebøgerne, så tilbage er der snart kun at vente… Jeg glæder mig efterhånden temmelig meget til at starte op og ikke mindst til at møde mine nye studiekammerater.

Har I haft en god begyndelse på ugen?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *