Skønhed/mode

Hjælp til pigmentforandringer

Jeg har til min egen store irritation påtaget mig nogle rigtig trælse pigment-skader i panden og i den ene side af ansigtet, og derfor leder jeg ihærdigt efter produkter til behandling af den slags skader på huden. En af mine nyeste tilføjelser til hudplejerutinen er derfor denne Smart Custom-Repair Serum fra Clinique, som er skabt til at reparere skader såsom pigmentforandringer, linjer og rynker.

Jeg har brugt serummet i et par måneder nu og er blevet ret glad for den. Umiddelbart synes jeg godt, man kan se en forskel på den måde, at den har mindsket pigmentforandringerne i min pande (de er der selvfølgelig stadig men ikke helt så synlige). Desuden kan jeg godt lide dens dejlige, cremede konsistens, og så synes jeg, den fugter huden godt.

Er der nogen af jer, der bøvler med pigmentforandringer og sidder inde med nogle gode råd til produkter eller behandlinger, der kan hjælpe?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *