Job/uddannelse,  Kærlighed/parforhold,  Personlig udvikling

Update | Der er sket meget på kort tid

Der er godt nok sket meget på kort tid! For lidt mere end et halvt år siden var jeg sygemeldt uden nogen særlig klar idé om, hvad jeg ville/kunne holde til at gøre med mit liv. Fremtid var ikke noget, jeg skænkede for mange tanker, for jeg kunne knap nok overskue at stå ud af sengen, tage et bad for overhovedet at tale om at overskue at lave mad til mig selv.

…Så fremtiden, ja den lå mig nok lidt fjernt. Og for at være hudløst ærlig var jeg ikke sikker på, jeg overhovedet havde/ønskede nogen fremtid – og i så fald at det ville blive en særlig lys en af slagsen.

8 måneder senere sidder jeg her… på sofaen i min kærestes hus og er stort set lige blevet færdig med at flytte alle mine ting ind. Jeg er blevet optaget på sygeplejerske-uddannelsen i Esbjerg og skal starte til september. Fremtiden er ikke længere noget fjernt for mig. Jeg er sprunget direkte og hovedkulds ud i den…

Nu kan man jo selvfølgelig ikke planlægge alt, hvad der kommer til at ske i livet. Jeg kan ikke vide, om sygeplejerske-uddannelsen vil vise sig at være den rette hylde for mig. Og jeg kan for så vidt heller ikke vide, at mit og N’s forhold kommer til at vare ved evigt (selvom jeg jo inderligt håber og tror på det)…

Men fra ikke at have set nogen fremtid for mig selv, er jeg gået til nu at glæde mig over den! Jeg er ikke bange og angst på samme måde længere. Jeg VIL den rent faktisk. Jeg GLÆDER mig til at starte på studiet, og jeg er MEGA taknemmlig og glad for at være flyttet sammen med min kæreste. Generelt set er jeg optimistisk og tør godt tro på, at det hele nok skal gå.

Med den rette støtte og opbakning udefra kan jeg næsten ikke forestille mig, at det vil gå galt. For uanset hvilke udfordringer jeg vil møde på min vej, føler jeg mig rimelig godt rustet til at klare mig igennem dem.

Lige nu priser jeg mig bare lykkelig for, at jeg stadig har min behandler i psykiatrien som en fast støtte og vejleder. Men jeg tror også på, at der nok skal komme en dag inden for en overskuelig fremtid, hvor jeg ikke længere vil have brug for hende. At jeg vil kunne klare mig alene via støtten fra mit eget vidunderlige netværk. Men jeg er ikke længere flov over at have brug for hjælp. Jeg er bare glad for, at jeg får den.

Det var lige en lille, ganske positiv update herfra. Jeg håber, I får en dejlig weekend og er fyldt med håb og optimisme – ligesom jeg♡

2 Comments

  • Kåre

    Åh hvor bliver man glad når man læser dette. Glad over at du er glad og godt igang med dit nye liv. Kærligst Kåre. Håber at møde dig på Ø. Dige.❤️❤️❤️

    • Louise L

      Årh tusind tak Kåre! Vi ses helt sikkert på ØD, og du er også altid velkommen til et kram og en snak <3

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *