Hverdagsliv

Ferieklar… lige om lidt

Så er det i morgen, jeg drager afsted på ferie sammen med N og mine forældre. Jeg glæder mig helt vildt, men først har jeg  lige en kuffert, der skal pakkes og en lejlighed, der trænger til en hurtig gang oprydning og rengøring. Jeg har det altid bedst med at efterlade hjemmet i nogenlunde ren tilstand, når jeg skal på ferie, for jeg magter simpelthen ikke at komme hjem til en lejlighed, der både roder og er ulækker.

Jeg glæder mig simpelthen så meget til en uge fyldt med ren hygge, solbadning, Yatzy-spil på terrassen, lækker mad, gode (og store) drinks samt ikke mindst dejligt selskab. Nu er det jo ikke ligefrem, fordi vejret herhjemme ikke byder på solskin, men derfor bliver det nu rart nok at komme lidt væk hjemmefra og dermed få mulighed for at koble fuldstændigt af.

194e9ce5-90b1-4d2e-bb56-0d63397b17e6

Jeg håber, I får en god uge! Jeg regner selvfølgelig med at tjekke ind her på bloggen en gang i ny og næ, og ellers kan du selvfølgelig også følge med på Instagram, hvor der er høj risiko for deling af misundelsesværdige igennem den næste uges tid… Det er ikke for sarte sjæle:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *