Job/uddannelse,  Kærlighed/parforhold,  Livet som mor,  Personlig udvikling

Det var jo ikke sådan, det skulle gå…

e9ceaeb9-25e9-4a64-84d4-fb5bb7cbee3a

Da jeg var yngre, havde jeg en idé om, hvilke ting jeg gerne ville opnå i mit liv og også hvornår, de gerne skulle ske. Men med alderen blev jeg klogere… Som jeg skrev i mit indlæg her, så er jeg langt fra et sted i mit liv, som jeg havde forestillet mig. Her er nogle af de ting, jeg troede ville være gået lidt anderledes.

Da jeg var yngre troede jeg…:

❥at jeg som 18-årig ville være VOKSEN og FØLE mig voksen… (men nu er jeg 26 og føler mig altså stadig ikke voksen)

❥at jeg ville blive MOR for første gang, når jeg var omkring 27 (så jeg har temmelig travlt, hvis jeg skal nå det)

❥at jeg på nuværende ville være færdiguddannet og i fuld gang med mit første JOB (godt nok er jeg uddannet, men overvejer nu at starte helt forfra og læse noget helt andet)

❥at jeg ville have fuldstændigt styr på min ØKONOMI (men mit shopaholic-gen mangler stadig at blive tæmmet)

❥at jeg ville have fuldstændigt styr på det med SEX (øøøh, på det punkt har jeg stadig MEGET at lære – læs mere her)

Som I nok kan læse, er det ikke gået helt som planlagt. Men nu er det jo altså også pænt umuligt at planlægge det meste her i livet. Jeg har bestemt også lært meget af de ting, jeg har været igennem – især de sværeste og mest udfordrende af dem. Og selvom det godt kan føles en smule angstprovokerende at tænke på, hvor man kunne have været, så er det jo altså ikke ligefrem noget, der hjælper mig videre i en positiv retning.

Jeg har en MASSE gode ting at være taknemmelig for, og det er vigtigt og nødvendigt at påminde sig selv en gang imellem. Ellers ville vi jo bare gå og surmule over fortiden og ærgre os over alt det, vi ikke har, men som vi engang drømte om. Desuden er det jo ikke, fordi mine drømme er smuldret mellem fingrene. De er der stadig – de er bare blevet udskudt.

Og til sidst skal det jo også siges, at bare fordi man ikke har opnået, hvad man troede, kan man stadig have det godt i NUET. Det er i hvert fald noget af de, jeg arbejder rigtig meget på at lære. Vi lever hverken i dag eller i morgen – vi lever her og NU!♡

3 Comments

 • Frk Mejer

  Jeg forstår dig så godt. Jeg troede virkelig også, at man ville føle sig voksen som 18-årig, fordi de virkede så store de andre. Men jeg er 22 år nu og kan nikke genkendende til mange af tingene i indlægget. Jeg havde også mange planer, som ændrede sig. Men livet kan åbenbart ikke bare planlægge helt alligevel, selvom det er svært for sådan et kontrolmenneske som jeg at forstå 😉 <3 God aften!

  • Louise L

   Præcis! Det kan være hårdt at erkende, at livet ikke altid går, som man havde planlagt/regnet med. Jeg er også kontrol- og strukturfreak ligesom dig, og i visse tilfælde kan det da også være en gavnlig evne at have, men desværre gør det også ofte livet svært, fordi man jo simpelthen ikke KAN kontrollere alting. Tusind tak fordi du deler dine tanker. Kærlige tanker til dig <3

 • Nete (PetitAnge)

  Såååå genkendeligt og så fint at læse at du er nået frem til at føle taknemmelighed over de positive ting i dit liv, og at du øver dig i at være tålmodig, ligesom jeg har skrevet om i min blog. Det er rart at læse at du har de samme følelser, selvom du har gennemgået andre ting end mig, men stadig har opnået samme viden/lærdom.. det er da stort! Jeg ønsker dig held og lykke med at nyde hver dag som den er og hvad den bringer i dit liv. Jeg tror virkelig på at vi lærer noget nyt hver dag, hvilket i sig selv er amazing, synes du ikke?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *