Skønhed/mode

De fine linjer omkring øjnene

Ja, jeg kan altså ikke helt kommer udenom, at jeg har passeret de 25, og de første aldringstegn er begyndt at kunne ses i form af både grå hår (dem får vi TIDLIGT i min familie), løsere hud og lidt fine linjer hist og her. Og nej, det er ikke fordi, jeg er ved at gå i krise over det eller noget – sådan er naturens gang jo…

Men jeg har lagt mærke til, at jeg på det seneste er begyndt at få en del flere af de der fine linjer omkring øjnene, så derfor har jeg været på udkig efter en øjencreme, som kan hjælpe til at minimere linjerne og forhindre dem i at udvikle sig for hurtigt. Jeg faldt over denne fra Vichy og fik at vide, den ville være god til min unge hud.

Jeg bruger den ofte om natten, så den får lov at virke, mens jeg sover og ikke bliver udsat for al mulig lys og miljøpåvirkninger. Sommetider bruger jeg den også om dagen, hvis jeg ser lidt ekstra træt ud. Cremens virkning er både at usynliggøre mørke rande under øjenene samt reducere fine linje og de første tegn på rynker.

Virker den så? Jeg har brugt den i godt 2 måneder efterhånden, og ærligt så synes jeg sgu, det er svært at vurdere, om den har gjort en synlig forskel. Jeg synes godt, at man kan både se og mærke en forskel på de mørke rande, når man tager den på, men de små fine linjer, synes jeg stadig, er meget fremtrædende.

Hvis man blot søger en øjencreme med en lækker konsistens og en synligt effekt på de mørke rande, kan jeg sagtens anbefale jer at prøve denne fra Vichy. Men hvis man ligesom jeg kæmper med mange af de her fine linjer, er jeg ikke sikker på, det er den mest virksomme creme at tage i brug.

Så hvis I sidder derude med nogle gode produktanbefalinger, må I endelig gerne speake up. Der findes jo simpelthen et hav af produkter, og personligt kan jeg bedst lide at gå efter de produkter, som andre har anbefalet♡

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *