Hverdagsliv

Nyder livet i solen

9b2620e1-a180-492a-938d-22c0cd1d6906

De seneste dage har vejret været super skønt, og det har jeg udnyttet ved blandt andet at ligge i haven og slappet af. Er der noget meget bedre end at ligge på et tæppe i solen, mens man lytter til lyden en græsslåmaskine og børn, der leger i haven? Jeg synes, det er noget af det absolut skønneste.

Ud over solbadning i haven har weekenden blandt andet budt på en overnatning i Horsens, hvor noget af min familie bor, en gang fødselsdagsfejring af en veninde samt hygge hos mine forældre. Og i morgen starter en ny uge, som byder på en masse spændende aktiviteter for mit vedkommende. Men dem skal I helt sikkert nok høre mere om senere.

Har I lavet noget dejligt i weekenden?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *