Skønhed/mode

Favoritter fra Origins

Når det kommer til hudplejeprodukter, har jeg klart en række foretrukne mærker, og Origins er én af dem. Det var faktisk først, da jeg i efteråret afprøvede deres Super Spot Remover, at jeg fik øjnene op for mærket og begyndte at bruge flere af deres produkter.

Noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved deres produkter, er, at de er økologiske og plantebaserrede, og mærket er også netop kendt for at kreere naturlige skønhedsprodukter med respekt for naturens resourcer. Man har derfor også den gode samvittighed i behold, når man anvender deres produkter.

088a032c-4a7b-448b-9952-841f513b5c24

Clear Improvement Active Charcoal Mask: Denne kulmaske virker til at være super effektiv mod urenheder ved regelmæssig brug. Jeg bruger den 1 gang i ugen. Det er bare vigtigt at tilføre en masse fugt efterfølgende, da den godt kan efterlade huden en smule tør.

Super Spot Remover: Super spot remover er virkelig en lifesaver, når det kommer til urenheder. Man dupper den simpelthen bare på huden, dér hvor man oplever problemer, og så går salicylsyren ind og arbejder ved at udtørre bumsen og korrigere farveforskellen i huden. Den er virkelig effektiv, og allerede efter 1-2 dage er synligheden af urenhederne næsten væk. Jeg bøvler dog meget med bumser, som ligger inden under huden, og de er lidt sværere at fjerne, men jeg oplever alligevel, at gelen fremskynder processen.

Intensive Overnight Mask: Dette er en fugtgivende ansigtsmaske, der påføres om aftenen og plejer huden hen over natten. Jeg fik en først en lille prøve med hjem af den, og allerede efter første brug var jeg solgt. Jeg bruger den gerne 1-2 gange i ugen, når jeg føler min hud trænger til ekstra fugt og vågner altid op den efterfølgende morgen med en den  blødeste fornemmelse på huden. Et ekstra plus er, at den også forebygger tegn på tidlig ældning, hvilket (let’s face it) er en rart, når man først har passeret de 25, og linjerne begynder at blive lidt mere synlige.

Make a Difference Plus+ Rejuvenating Treatment Lotion: Dette er en slags flydende lotion/toner til huden. Den påføres med en vatrondel og tilfører huden fugt. Jeg kan godt lide, at den virker meget mild og føles beroligende på huden samtidig med at den blødgør, fugter og forbereder min hud på det næste step i hudplejen.

Make a Difference Plus+ Rejuvenating Treatment: Når jeg har påført ovenstående, går jeg ind med denne creme og tilfører ekstra fugt. Den har en gel-agtig konsistens og føles, som om den trænger dybere ind i huden end mange andre cremer, jeg har prøvet. Den ligger derfor også fint under min dagsmakeup, hvilket er vigtigt for mig i en dagcreme.

Dette er selvfølgelig kun mine midlertidige favoritter fra Origins. Jeg er slet ikke færdig med at bruge og eksperimentere med deres produkter. Har I erfaring med Origins produkter, og hvilke er jeres favoritter?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *