Skønhed/mode

Eklsusive Beauty Wanties ♥

Indrømmet, jeg er gået hen og blevet lidt af en sucker for beauty produkter på det seneste, og jeg er også blevet noget mere kvalitetsbevidst i forhold til tidligere. Før jeg køber nye produkter, bruger jeg ofte lang tid på at  læse og se anmeldelser af dem på forskellige blogs, skønhedssites og Youtube. For jeg gider ikke spilde mine penge på produkter, som ikke performer godt.

I dag har jeg samlet en række af de skønhedsprodukter, som er på min ønskeliste pt., og som jeg både har set og hørt en masse godt om. Desværre er de ikke ligefrem placeret på den billige ende af prisskalaen. Derfor må jeg nøjes med bare at drømme om dem for nu:

picmonkey-collage3-2

 

Marc Jacobs Beauty Øjenskygge Palette: Jeg er helt vild med kombinationen af matte, glitrende og metalliske farver på denne palette, og så er de generelt bare LIGE mig. Hvis jeg var en øjenskygge, så ville den her være mig – et lille mix af alt det gode ☺

Estée Lauder Advanced Night Repair Recovery Complex: Denne serum har fået de sygeste anmeldelser fra tilfredse kunder, der oplever en tydelig bedring i deres hud. Det samme gælder for deres Advanced Night Repair Eye Complex, som derfor også står på min want-liste.

Benefit Cosmetics Roller Lash Mascara: Nu har jeg efterhånden hørt SÅ mange bloggere og Youtubere prale af den her mascara, som påstås at give både voluminøse og lange vipper. Jeg vil derfor meget gerne snart undersøge, om den virkelig er al den hype værd.

Marc Jacobs Beauty Under(cover): Jeg er altid på udkig efter nye primere at prøve. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er blevet så vild med primere, men i hvert fald lyder denne udglattende primer med kokosnød fra Marc Jacobs virkelig lækker. Og så mener jeg også Astrid Olsen er/ var ret glad for den på et tidspunkt, og hun plejer altså at have ret godt styr på the shit.

Beauté Pacifique Super 3 Booster: Den her anti-wrinkle creme har jeg efterhånden haft kig på i længe. Den har simpelthen fået så vanvittigt meget ros. Den indeholder en MASSE vitamin A, som øger hudens collagendannelse og reducerer rynker tydeligt. Og så skulle den altså også være suveræn til uren hud. What’s not to like? Jeg mener også, at Cecilia Demant er ret glad for denne creme.

Too Faced Chocolates Soleil solpudder: Den her solpudder er temmelig populær blandt de skønheds-youtubere jeg følger. Den ser altså også bare SUPER lækker ud, og jeg er derfor ikke i tvivl om, at jeg må have fat i den.

Marc Jacobs Beauty Glow Stick: Denne highlighter skulle efter sigende være virkelig blød og lækker og give en perfekt og naturlig glød til huden. Og så ser den ud til at være super nem at påføre.

By Terry Soft Buffer Foundation Brush: Jeg er virkelig nysgerrig efter at prøve denne oval-formede foundation børste. Jeg har set en af mine absolut yndlings youtubere Lydia Millen bruge den, og jeg synes den ser så vanvittig lækker ud. For mig er foundation det vigtigste i min makeup, og derfor er det også rigtig vigtigt for mig, hvad jeg bruger til at påføre den. Og selvom jeg er glad for min Nilens Jord Diamond Flatcut Foundation børste, kan det være, jeg skal prøve denne næste gang.

Clinique Pop Matte læbestift: Efter foundation er læbestift nok mit favorit makeup-produkt. Jeg ELSKER læbestifter og kan slet ikke få nok af dem. Jeg er især en sucker for de nude- og rødfarvede af slagsens. Den her nude læbestift fra Clinique skulle trods dens matte udseende være rigtig lækker og cremet, så den vil jeg rigtig gerne prøve.

2 Comments

  • Camilla

    Jeg kan helt klart anbefale dig at prøve Advanced Night Repair. Har brugt den i flere år, og jeg har endnu ikke fundet en serum, der slår den (:

    • Louise L

      Årh tusind tak for anbefalingen Camilla! Det er super rart med andres anbefalinger, især når det gælder de her temmelig dyre produkter. Kan du have en skøn dag! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *