Skønhed/mode

Længere vipper på en naturlig måde

Jeg har aldrig rigtigt fået lært det der med falske øjenvipper, og hvis jeg skal være helt ærlig, vil jeg også langt hellere opnå lange og pæne vipper på en naturlig måde. Jeg har hørt om diverse vippeserumer, som går ind og stimulerer vipperne og gør dem både længere, fyldigere og stærkere, blandt andet Revitalash Advanced Eyelash Conditioner og M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Men at betale over 800 kr. for en øjenvippeserum er lige i overkanten for mig.

39d4f2ba-e4c5-4e22-b145-d3a6dd86bb78

Jeg opdagede i stedet Sisley So Curl Mascara, da en af mine veninder havde den på i byen. Jeg kunne ikke undgå at bemærke hendes smukke, fyldige vipper og var overbevist om, at de var falske. Men det viste sig, at det var de slet ikke. “Hvordan I alverden har du så fået så smukke, lange vipper?”, spurgte jeg hende, og hun svarede, at hun havde brugt denne mascara med øjenvippeserum fra mærket Sisley i nogle måneder.

Jeg skyndte mig derfor selv at anskaffe den og har nu brugt den i godt 4 måneder. I starten synes jeg faktisk, den var virkelig dårlig, da den klumpede og generelt bare var irriterende at lægge på. Men jeg skiftede hurtigt mening. Faktisk er det ikke første gang, jeg oplever dette med en ny mascara, og jeg tror det skyldes, at mine vipper lige skal vænne sig til, hver gang jeg begynder at bruge en ny mascara. Kender I det?

Ud over at jeg synes, selve mascaraen ligger utrolig flot på vipperne, så har den faktisk gjort mine vipper en lille smule længere. Det skyldes, at mascaraen indeholder en plejende formel, der gør at…:

  • vipperne synes fyldigere og længere efter 4 ugers brug
  • vipperne styrkes ved regelmæssig brug
  • vipperne bliver smukkere dag efter dag

Mascaraen kan købes til 405 kr. i Matas, hvilket selvfølgelig også er i den dyre ende af skalaen for en mascara (man kan dog finde den billigere andre steder online, fx her). Og da man jo både får en mascara og vippeserum i ét produkt, er får man faktisk meget for pengene.

Har I prøvet Sisley’s mascara eller andre produkter, som har givet jeres vipper mere naturlig fylde og længde?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *