Skønhed/mode

En effektiv maske mod urenheder

Jeg er blevet ret glad for Avénes produkter gennem den seneste tid og er storbruger af den ret så populære Thermal Water Spray. Min seneste opdagelse er dog denne Cleanance Mask Scrub, som jeg bruger 2 gange i ugen. Den er især god til uren hud samtidig med at den reducerer hudpletter – begge dele noget jeg døjer en del med.

28580242_10156314292740209_1961461815_o

Man kan mærke med det samme, man kommer masken på, at den begynder at virke og rense i dybden. Det skyldes blandt andet, at masken indeholder Kaolin, som er talgabsorberende, og da hudorme og urenheder netop opstår som følge af tilstoppede talgkirtler, er dette altså et godt middel, hvis man døjer med mange urenheder.

Jeg er blevet rigtig glad for masken og har bestemt tænkt mig at købe den igen, når denne løber tør. Udover masken er jeg også begyndt at bruge nogle andre sindssygt effektive og gode produkter, som jeg kommer til at løfte sløret for på bloggen inden så længe. Nu, hvor jeg endelig føler, jeg har fundet nogle produkter, som virkelig GØR en betydelig positiv forskel, glæder jeg mig så meget til at dele mine erfaringer med jer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *