Skønhed/mode

Jeg tester Rituals makeup – highlighter, blush og læbestift

d56bae43-541a-442a-915e-169e59395740

Jeg er gået hen og blevet ret glad for Rituals produkter, så da jeg opdagede, at de også er begyndt at lave makeup, fik jeg lyst til at afprøve det. Et kæmpe plus ved disse produkter er, at de er naturlige og helt frie for parabener og parfume, og så synes jeg også priserne er ganske overkommelige.

Selv indpakningen på produkterne vækkede begejstring hos mig på på grund af det meget simple, lyse og kobberfarvede look. Jeg synes, det udstråler kvalitet, hvilket også gør sig gældende for de produkter, jeg her har afprøvet.

98ce9695-6412-49c4-bded-352cdccf5d84

b3ba942a-1074-49e5-95c6-51fe40fff4e1

Sunglow Pink Brown: 
Denne glimmerpudder er skide smart, da den indeholder et mix af forskellige farver, som man både kan bruge sammen som blush til at skabe en flot glød på kinderne, men også enkeltvis – som highlighter eller øjenskygge. Den har en ret blød tekstur og tilføjer en naturlig glød til huden. Dem er dog ikke særlig pigmenteret, så hvis man forventer en tydelig effekt på huden, vil man blive skuffet. I betragning af at produktet er helt naturligt, synes jeg dog den gør det ganske fint.

845e74c9-4e6f-484a-b423-fecf1e270071

Lip Stick Nude Pink:  
Denne langtidsholdbare læbestift er SÅ flot på. Den føles utrolig fugtig på læberne, og dette er klart et plus, da jeg synes mange læbestifter har det med at udtørre læberne og se en smule “sprækket ud” efter et stykke tid. Men denne læbestift ligger bliver bare flot og jævnt på læberne, og så indeholder den en smule shine, hvilket jeg godt kan lide. Eneste minus ved den er, at den altså ikke helt holder, hvad den lover – den holder ikke særlig længe på læber.

c230ab96-c52a-41ac-acf9-ab1560325a56

Miracle Limited Eye & Cheek Glow: 
Denne kan både bruges som highligher og øjenskygge. Den er sindssygt flot, når den kommer på! Det eneste minus er, at den sætter sig helt vildt hurtigt, og jeg vil derfor anbefale at lægge den med fingrende, da det er nemmest at kontrollere.

47b9de25-b96c-4346-9445-fcecd4f3fb89

Alt i alt synes jeg, at produkterne fra Rituals nye makeup-serie er super lækre – både i kvalitet og udseende – og jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre. Smid lige en kommentar nedenunder, hvis I kunne tænker jer en video, hvor jeg viser, hvordan produkterne ser ud, når du kommer på.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *