Personlig udvikling

Jeg er slet ikke så alene

I søndags var jeg med i programmet TVÆRS på p3. Det var en mega fed oplevelse, og jeg er simpelthen så fyldt med taknemmelighed over al den opbakning, støtte og ikke mindst den brugbare respons, jeg fik ud af det. Vi fik talt om det tabuberørte emne “sex når det er svært”, hvilket jeg skrev lidt om i mit forrige indlæg, alt imens lytterne havde mulighed for at ringe og skrive ind med gode råd og erfaringer fra deres eget liv.

fde0bc04-eef1-41e4-85b3-62a50441d372

Fotograf: Frederik Højfeldt Nielsen

Det var første gang, programmet blev sendt live fra studiet, og det var med nerverne uden på tøjet og sommerfuglene florerende i maven, at jeg stillede mig foran mikrofonen og fortalte åbent og ærligt om, hvordan sex for mig er præget af angst og skamfuldhed.

Men det gik hurtigt op for mig, at jeg langt fra var alene, da sms’erne og opkaldene på telefonen til p3 begyndte at tikke ind. Det var nærmest en befrielse at høre, at andre havde oplevet nogle af de samme følelser og tanker omkring sex. Og flere kom med fortrøstende ord og gode råd.

Alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse, som jeg er glad for at have haft del i. Jeg er mega taknemmelig for opbakningen både fra det skønne hold på p3 og de mange lyttere, der skrev og ringede ind og delte ud af egne råd og erfaringer♡

Hvis man har lyst til at høre/genhøre programmet, er den udkommet som podcast.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *