Hverdagsliv

5 ting jeg skal i efterårsferien

1. Gøre rent i min lejlighed: Vi kan lige så godt starte med den “kedelige” del. Jeg kommer nok ikke til at være helt så grundig som Monica fra Venner, men ikke desto mindre har jeg tænkt mig at afgive noget af min efterårsferie til rengøring af lejligheden. Og så håber jeg lidt, at en god playliste kan gøre det lidt sjovere.

Related image

2. Drikke masser af vin: Jeg kommer helt sikkert til at blive tørstig af rengøringen, og planen er derfor også at drikke en masse vin efterfølgende. Jeg burde virkelig eje et KÆMPE vinglas – så jeg er fri for at fylde glasset op hele tiden😉

 drinking wine amy schumer happy hour adult humor GIF

3. Fejre fødselsdag: I lørdags var det min fødselsdag, og faktisk blev jeg fejret af min familie, min veninder og min kæreste både lørdag og søndag. Men det er slet ikke slut endnu.. På lørdag holder min kæreste og jeg nemlig en fælles fødselsdagsfest for alle vores venner, og den skal helt bestemt ikke have for lidt.

Related image

4. Spise chokolade: Dette punkt kan ikke komme bag på de, som kender mig. Jeg ELSKER chokolade – det mit drug! Og jeg har helt sikkert planer om at spise en masse af det her i ferien. Og så er det jo meget heldigt, at min kæreste og jeg skal til Tyskland på torsdsag og handle ind til vores fødselsdagsfest. Mon ikke der ryger en pakke Kinder chokolade (eller 5) med i indkøbskurven hjem.

 food baby eating chocolate GIF

5. Shoppe: Jeg havde som sagt fødselsdag i lørdags, hvor jeg blandt andet fik nogle gavekort til Matas, og da jeg samtidig kan få 20% på mit næste køb, hvis jeg handler inden d. 27 som en fødselsdsagsgave fra Matas, har jeg planer om at bruge dem her i efterårsferien. Dette passer mig perfekt, da jeg har et par enkelte lidt dyrere ting, som jeg virkelig gerne vil have fingrene i.

Paramount Movies film 90s shopping broadway GIF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *